ReSoNo Okos Város
ATT00117 2
Az alkalmazás távolról vezérelhető bármely mobiltelefon vagy tablet segítségével.
ATT00120
A ReSoNo egyszerűen összekapcsolható bármely létező okos város rendszerrel.
ATT00123
A ReSoNo egy lépésben telepíthető. Nincs szükség semmilyen egyéb programra, vagy drága hardware-re.
középső banner kicsi
cloudserviceikon
Mesterséges intelligencia alapú szegmenterünk egy adatfelhőbe gyűjti a méréseket, amiből egyszerűen és bárhonnan lekérdezhetők a kívánt információk.
ATT00094
corporateandgovermentikon
Szolgáltatásunkat jelenleg, főleg üzleti, vállalati és állami ügyfeleinknek, valamint önkormányzatoknak, vendéglátóhelyeknek, szórakoztató intézményeknek, fesztiváloknak, ipari területeknek és nagy zajterheléses környezetben levő társasházaknak ajánljuk.
ATT00097
precisenonstopanndesaymeasurementikon
Alkalmazásunkkal ügyfeleink egyszerűen, célzottan és költséghatékonyan tudnak zajszennyező környezetet monitorozni.
ATT00100
alsó banner kicsi HU
A ReSoNo Smart City megoldás az intelligens és okos városok, valamint az olyan városok számára készült, amelyek intelligens és olcsó online zajtérképet hoznának létre. A ReSoNo mesterséges intelligenciáját eredetileg arra tervezték, hogy felváltsa a városokban működő akusztikus mérnökök monoton és drága munkáját, és képes legyen megtalálni és felderíteni a különböző zajszennyezőket és kibocsátókat, megfelelő információkat gyűjtve. Ez a megoldás csökkenti az emberi erőforrások szükségességét, ami különösen fontos az olyan drága területeken, mint a hangtechnika, ahol a szabályozói, validált mérések és elemzések ára elérheti az 1.700 eurót is alkalmanként. Ezt a szolgáltatást különösen olyan zajszennyezők mérésére és megfigyelésére ajánljuk, mint építési, nagy forgalmú területek, ipari üzemek, zajos vendéglátóhelyek, fesztiválok, önkormányzati zajterhelés térképek… stb. Ez az intelligens mérési asszisztens egyaránt segíti a szakembert a megfigyelt területen, de automata módon is végezhet zajmonitorozó és megfigyelő feladatot, emberi segítség nélkül.
Moduláris felépítése számos különböző helyzetben lehetővé teszi a használatát, mint például a zajkibocsátás mérése, zajártalom, a többforrású zavarok mérése, egyidejű zajfigyelés és forráselemzés, hosszú távú megfigyelés stb. A zajszennyeződés a városok egyik legnagyobb kihívása, amellyel ma szembesülünk. Ez a második legnagyobb szennyezési fajta az aprószemcséjű szállópor után a városokban. A zaj komoly idegi és halláskárosodást, valamint alvási és mentális zavarokat okozhat. Tervünk szerint ez a rendszer kompatibilis lesz minden létező városi zajellenőrző rendszerrel, de egyetlen és független rendszerként is telepíthető. De a ReSoNo hasznos lehet a vállalati környezetben és más olyan helyen is, ahol a zaj megfigyelése és ellenőrzése szükséges, vagy folytonosan praktikus. Mint például fesztiválok, ipari területek, vasúti vagy villamosenergia-rendszerek stb..
FacebookTwitterLinkedIn